تحول دیجیتالی و برندسازی در نسل جدید سازمانها
تعامل با مشتریان و یادگیری از آنها، از اولویتهای هر کسبوکار است و امروزه برای افزایش تعامل مشتری، باید تحولات دیجیتالی را از سر گذراند.
وقتی که درباره برند صحبت میکنید، نخستین چیزی که به ذهنتان میآید چیست؟ احتمالاً اطمینان به محصولات یا خدماتی که شرکت در طی زمان به مشتریان خود ارائه میدهد. شاید سالها طول بکشد تا یک شرکت بتواند در زمینه ارائه خدمات خود، اطمینان جلب نماید.
اما برای نسل جدید سازمانها که همه چیز در آنها پرسرعت است، لازم است برای ایجاد ارزش برند، کوشش زیادی بهعمل بیاورند؛ چرا که نباید مشتریان ارزشمند و همینطور فرصتهای تجاری جدید را از دست بدهند.
به گزارش پایگاه خبری تجارت طلایی به نقل از hcltech، بهتر است تعامل با مشتریان و یادگیری از آنها، از اولویتهای هر کسبوکار باشد. در واقع برای پشتیبانی از تمام تلاشهای یکپارچه، باید یک پلتفرم ایجاد کرد تا بتوان از هریک از این تلاشها بازخورد مفیدی حاصل نمود.
همزمان با فزونی دستگاههای هوشمند و قابلحمل، افراد بیشتر و بیشتری به اینترنت دسترسی پیدا میکنند. این امر منجر به نویز هم میشود؛ ولی مهم این است که بتوانید صدای مشتری را از نویز تشخیص دهید.
همچنین باید اطمینان حاصل کنید که به مشتریان توجه میکنید و به نیازهای آنها پاسخ میدهید. این روزها همه چیز بهصورت آنلاین وجود دارد و جهان شاهد تحول و گذار از آنالوگ به دیجیتال است که البته این امر از شتاب زیادی برخوردار است.
امروزه برای افزایش تعامل با مشتری، باید تحولات دیجیتالی را از سر گذراند. این کار را میتوان با درنظر داشتن جنبههای زیر انجام داد:
درک رسانههای پولی و شخصی
رسانههای پولی عبارتند از تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات رادیویی و غیره که برای مصرفکنندگان کلی درنظر گرفته شدهاند. رسانههای شخصی شامل تارنمای رسمی، داشتن کانال در رسانههای اجتماعی و همینطور خبرنامههایی که عموماً برای مشتریان هستند.
صداقت و یکسانی در سرتاسر کانالها
گفته میشود که اعتماد با صداقت بنا میشود. اگر کانالهای شما در رسانههای اجتماعی با یکدیگر یکسان باشند، در اینصورت بازدیدکنندگان نیز مرورهای مثبتی خواهند داشت. گذاشتن یک توضیح مشترک در میان تمامی کانالها، باعث میشود تا کاربران بهسادگی شما را پیدا کنند. این کار به ایجاد تجارب مناسب به آنها کمک میکند و چون آنها به اعتماد و باور رسیدهاند، همچنان به شما سر خواهند زد.
بازاریابی محتوا
آیا میان «برقراری ارتباط» و «برقراری ارتباط همزمان با حفظ رابطه با مشتری» تفاوتی وجود دارد؟ حفظ روابط دوطرفه با مشتریان همراه با توسعه محتوای جالب، باعث ایجاد ارزش شده و فرصتهایی برای تعامل پدید میآورند که به «بازاریابی محتوا» مشهور است. تبادل ارزش با مشتریان، سبب وفاداری آنها میگردد. در واقع تمرکز بازاریابی محتوا، بر «مدل تعامل و درگیرسازی» است و نه بر «مدل فروش».
تعریف مخاطبان اصلی
آیا تا حالا دارت بازی کردهاید؟ برای اینکه به هدف بزنید، باید نشانهگیری کنید. هر شخص سلیقه خاص خودش را دارد و هدف شما نباید این باشد که تمام افراد اطراف خودتان را راضی کنید. بهتر است هر برند، زمان قابلتوجهی را برای درک مخاطبان اصلی خود و تلاش برای رساندن خود به آنها صرف کند. این کار با ایجاد یک مسیر با مخاطبانی که قرار است به آنها خدمترسانی کنید، انجام میشود. پس از آمادهسازی مسیر، لازم است آنها را دستهبندی کنید و تمرکز خود را بر فروش بگذارید.
با این توضیحات، تنها یک پرسش باقی میماند: آیا برای پیوستن به این تحولات دیجیتالی آمادگی دارید؟