نگاهی به روند استقبال از موبایل در سال 2019

نگاهی به روند استقبال از موبایل در سال 2019
نگاهی به روند استقبال از موبایل در سال 2019

نگاهی به روند استقبال از موبایل در سال 2019

سهم‌خواهی در بازار جذاب

با ورود گسترده گوشی‌های هوشمند به بازار، دیگر موبایل به خاطر امکانات وسیعش به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی همه ما تبدیل شده است. به همین دلیل همیشه با وسواس خاصی به دنبال جدیدترین مدل‌ها و بالاترین کاربری‌ها هستیم.

 رقابت در سهم‌خواهی

از سوی دیگر، سهم برندهای تولیدکننده موبایل در طول یک دهه اخیر شاهد تغییرات قابل توجهی در بازارهای جهانی بوده است. از آنجا که بازار جهانی گوشی‌های هوشمند در سال‌های اخیر با رکود قابل توجهی مواجه شده، بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده موبایل در تلاشند با ارائه و افزودن قابلیت و فناوری‌های نوین و منحصربه‌فرد نظر و توجه کاربران و مشتریان را به سوی خود جلب کنند و به این ترتیب سهم بیشتری از بازار کشورهای مختلف در جهان را به خود اختصاص دهند.

با اینکه روزگاری نوکیا یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید و عرضه‌کننده موبایل در جهان به شمار می‌آمد اما در سال‌های اخیر شاهد یک رکود و کاهش بی‌سابقه در میزان فروش محصولاتش بوده که البته با همکاری شرکت اچ‌ام‌دی گلوبال توانست تا حد زیادی فعالیت اندک خود در یک دهه اخیر را جبران و سهم خود در بازارهای جهانی موبایل را احیا کند. کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی و آماری استاتیستا به‌تازگی با انتشار گزارش و نموداری سعی کرده‌اند سهم برندهای مختلف تولیدکننده موبایل را در طول یک دهه اخیر یعنی سه‌ماهه چهارم ۲۰۰۹ تا سه‌‌ماهه دوم ۲۰۱۹ میلادی نشان داده و به بررسی آن بپردازند.

 افت سامسونگ

 سهم سامسونگ در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۰۹ میلادی تنها 3/3 درصد از بازارهای جهانی بود؛ در حالی که نوکیا 6/38 درصد، اپل 1/16 درصد، بلکبری 1/19، اچ‌تی‌سی 5/4 درصد و سایر برندها نیز 6/17 درصد از بازار را به خود اختصاص داده بودند. با نگاهی اجمالی و مختصر به این نمودار به وضوح دیده می‌شود روند استقبال کاربران و مشتریان از گوشی‌های نوکیا در طول سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ میلادی به‌شدت رو به کاهش بوده؛ به گونه‌ای که بعد از سه‌ماهه دوم سال ۲۰۱۲ می‌توان گفت نوکیا دیگر سهمی از فروش در بازارهای جهانی نداشته است. نقطه مقابل نوکیا، شرکت سامسونگ است که در طول یک دهه اخیر به‌شدت روندی صعودی و رو به رشد را تجربه کرده. سهم این برند در آخرین فصل ۲۰۰۹ تنها ۳/۳ درصد از بازار بود و در دومین فصل از سال جاری میلادی 7/22 درصد گزارش شده است. سامسونگ سال‌هاست که در جایگاه نخست تولید و عرضه‌کنندگان گوشی‌های هوشمند در جهان قرار دارد و طبق آمار، این شرکت کره‌ای موفق شد در سال ۲۰۱۸ میلادی بالغ بر ۲۹۲ میلیون دستگاه به فروش برساند. در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی، بعد از سامسونگ، هوآوی با 6/17 درصد، اپل 1/10 درصد، شیائومی 7/9 درصد و اوپو 9/8 درصد توانسته‌اند برترین رتبه‌های تولیدکنندگان موبایل در جهان را از آن خود کنند. همچنین روندهای دیگر قابل مشاهده، ظهور برندهای چینی تولیدکننده موبایل در سال‌های اخیر است که توانسته‌اند سهم قابل توجهی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص دهند.

 آینده جالب هوآوی

در این بین می‌توان ادعا کرد هوآوی دیگر آن شرکتی نیست که سال‌ها پیش تنها گوشی ارزان‌قیمت و متوسط تولید می‌کرد. این شرکت امروزه به جایگاهی رسیده که مراسم پوشش زنده از معرفی پرچمدارانش، میلیون‌ها نفر را در سراسر دنیا پشت سرویس‌های پخش زنده منتظر نگه می‌دارد تا ببینند این شرکت بزرگ، چه جادوی جدیدی را پیش رویشان قرار خواهد داد. هوآوی هم‌اکنون در رده‌های مختلف کالاهای ارزشمندی به بازار ارائه کرده. در واقع برای موفقیت کامل در بازار، شما باید بتوانید به علایق و سلیقه‌های مختلف پاسخ دهید. هوآوی در این زمینه تخصص دارد و محصولاتی را خلق می‌کند که همه‌ کاربران در هر سن و سالی و با هر بودجه‌ای، بتوانند یک یا چندین انتخاب خوب داشته باشند. با توجه به همین هدف و استراتژی، هوآوی طی پنج سال گذشته محصولات پرچمدار خود را متحول کرده و پس از عرضه گوشی‌های سری P، سری‌هایی مانند Mate نیز عرضه شدند و گروه رده‌بالای محصولات این برند را تشکیل می‌دادند. هوآوی با عرضه گوشی‌های میان‌رده Nova و Y Series نشان داد به این بازار نیز توجه خاصی دارد و می‌تواند رقیبی جدی برای رقبای خود در این سری نیز باشد.

موفقیت اتفاقی نیست

هوآوی شعار « موفقیت اتفاقی نیست» را سرلوحه اصلی کارش برای عرضه محصولات و خدمات در حوزه گوشی‌های هوشمند قرار داده است. دلایل مختلفی باعث می‌شود این شرکت بتواند محصولاتی میان‌رده و مورد پسند مشتریان تولید کند. هوآوی را باید شرکتی بدانیم که شاید برای اولین‌بار بسیاری از قابلیت‌هایی را که در ابتدای کار، تنها روی گوشی‌های پرچمدار شرکت‌ها دیده می‌شدند، به دنیای گوشی‌های میان‌رده آورد. سنسورهای احراز هویت بیومتریک مانند اثر انگشت، هوش مصنوعی، طراحی زیبا و باکیفیت و بسیاری موارد دیگر، قابلیت‌هایی هستند که غالباً در هنگام رونمایی انتظار داشتیم تنها بتوان آنها را در گروه پرچمدار بازار پیدا کرد اما هوآوی نشان داد می‌توان محصولی تولید کرد که با وجود کیفیت بالا، سخت‌افزار عالی و ظاهر جذاب، در گروه میان‌رده جای بگیرد. عامل دومی که باید در توفیق روزافزون گوشی‌های میان‌رده هوآوی به خصوص سری Y و Nova موثر بدانیم، عرضه این دستگاه‌ها با قیمت‌های به‌شدت رقابتی است که در نهایت ارزش خرید بسیار بالایی را به ارمغان می‌آورد.

منبع: BLOOMBERG.COM

اخبار مشابه

رتبه: بد خوب
طراحی سایت: مهریاسان