گزارشی از 100 برند برتر ۲۰۲۰

گزارشی از 100 برند برتر ۲۰۲۰
گزارشی از 100 برند برتر ۲۰۲۰

 

در مطلب زیر گزارشی از 100 برند برتر دنیا در سال 2020 آورده شده است که براساس آن برندهای آمازون، اسپاتیفای و نتفلیکس از بزرگ‌ترین رشدهای رتبه‌بندی در زمان شیوع ویروس کرونا برخوردار هستند. همچنین نام تعدادی از برندها به‌عنوان برندهای تازه‌وارد به فهرست برترین‌های سال 2020 به چشم می‌خورد.

طبق گزارش 100 برند برتر دنیا در سال ۲۰۲۰ که با سال ۲۰۱۹ تفاوت‌هایی دارد، برندهای زوم و تسلا در رده بهترین برندهای جهانی ۲۰۲۰ اینتربرند قرار می‌گیرند و برند مایکروسافت با پیشی گرفتن از برند گوگل، وارد سه جایگاه برتر می‌شود.

برندهای تازه‌وارد به فهرست 100 برند برتر سال ۲۰۲۰ عبارتند از: اینستاگرام با رتبه ۱۹؛ یوتیوب با رتبه ۳۰؛ زوم با رتبه ۱۰۰؛ تسلا با رتبه ۴۰.

 

در این فهرست برندهای فناوری مانند اپل، آمازون و مایکروسافت جزو ۱۰ برند برتر دنیا قرار گرفته‌اند. در برند آمازون بیشترین افزایش ارزش مشاهده می‌شود و در برندهای اسپاتیفای و نتفلیکس بیشترین رشد در رتبه‌بندی و از میان برند‌های تازه‌وارد، برند اینستاگرام بسیار غافلگیرانه وارد فهرست شده است.
برندهایی که بر پایه فناوری هستند رشد را نشان داده‌اند، در حالی که برندهای خرده‌فروشی در میان التهابات جهانی دست و پنجه نرم می‌کنند.

در میان بحران‌ها و التهابات جهانی با تأثیر قابل‌توجه آن در تجارت در سال ۲۰۲۰، اینتربرند برندهایی را معرفی کرده است که در رتبه‌بندی بهترین برندهای جهانی ۲۰۲۰ بهترین عملکرد را داشته‌اند .همان‌طور که انتظار می‌رفت، در ۱۲ ماه گذشته برندهای رسانه‌های اجتماعی و ارتباطات وضعیت خوبی داشته‌اند و برند اینستاگرام (شماره ۱۹)، برند یوتیوب (شماره ۳۰) و برند زوم (شماره ۱۰۰) برای اولین‌بار در رتبه‌بندی قرار گرفته‌اند. برند تسلا با ارزش تجاری ۱۲،۷۸۵میلیون‌دلار بار دیگر در رتبه ۴۰ قرار گرفت.

برندهای رسانه‌ای نیز موفقیت‌هایی را در میان آشفتگی‌های ایجادشده توسط ویروس کرونا مشاهده کرده‌اند. برند اسپاتیفای با رتبه ۷۰، با افزایش ۵۲ درصدی ارزش نام تجاری به ۸۳۸۹ میلیون‌دلار آمریکا و جهش ۲۲ پله‌ای و برند نتفلیکس با ۴۱ درصد افزایش به ۱۲،۶۶۵ میلیون‌دلار، به رتبه ۴۱ رسید. استراتژی‌های مختلف در تجارت در این موفقیت نقش داشته‌اند.

 

 

 

 

10 برند برتر

دراین فهرست برند آمازون با ارزش ۲۰۰،۶۶۷ میلیون‌دلاری بهترین عملکرد را داشت و رتبه ۲ را کسب کرد و ارزش برند را ۶۰درصد افزایش داد. در حالی که برند اپل جایگاه نخست خود را در جدول حفظ کرده است، افزایش ارزش برند مایکروسافت در سال جاری (۱۶۶،۰۰۱ میلیون‌دلار) به معنای پیشی گرفتن از گوگل (رتبه ۴) است تا به رتبه ۳ برسد.

برند گوگل برای اولین‌بار از سال ۲۰۱۲ به بعد از جمع سه نفر برتر خارج شده است.

در همین حال، برند سامسونگ با رتبه 5 (۶۲،۲۸۹ میلیون‌دلار آمریکا) برای اولین‌بار به جمع پنج برند برتر راه یافته است.

کوکاکولا با رتبه ۶ (۵۶۸۹۴ میلیون‌دلار)، تویوتا با رتبه ۷ (۵۱،۵۹۵ میلیون‌دلار‌)، مرسدس‌بنز با رتبه ۸ (۴۹۲۶۸ میلیون‌دلار‌)، مک‌دونالد با رتبه ۹ (۴۲۸۱۶ میلیون‌دلار‌) و برند دیزنی با رتبه ۱۰ (۴۰،۷۷۳ میلیون‌دلار‌) ده برند برتر امسال را تشکیل می‌دهند.

 

تاثیر ویروس کرونا بر برندها

همچنین در رتبه‌بندی بهترین برندهای جهانی ۲۰۲۰ «تأثیر ویروس کرونا» مشاهده شد که بسته شدن فروشگاه‌های جهانی باعث افت ارزش برند زارا (رتبه ۳۵) و برند اچ اند ام (رتبه ۳۷) به ترتیب با ۱۳ و ۱۴ درصد شد که هر دو حداقل 6 پله سقوط کردند.

سایر برندها و صنایع از «تاثیر ویروس کرونا» بهره‌مند شده‌اند، به‌ویژه لجستیک (حمل‌و‌نقل) که رشد متوسط ​پنج‌درصدی داشته است،  UPS(رتبه ۲۴)،FedEx  (رتبه ۷۵) و DHL (رتبه ۸۱) همه رشد مثبت برند را مشاهده کرده‌اند.

 PayPal (رتبه ۶۰)، Visa (رتبه ۴۵) و Mastercard (رتبه ۵۷) نیز به ترتیب ۱۲ ، ۱۰ و ۵ پله در رتبه‌بندی صعود کرده‌اند. همه‌گیری ویروس کرونا و تغییر ناگهانی به سمت الکترونیکی شدن به‌عنوان روش اصلی پرداخت به نفع این برندهای معتبر شد.

 

ارزش برندها

ارزش کلی برندها به ۲،۳۳۶،۴۹۱ میلیون‌دلار‌ آمریکا افزایش یافته (۹ درصد بیشتر از ۲۰۱۹ (و رشد صنعت فناوری تاثیر بسزایی در ارزش برندها داشته است. رشد متوسط ​​ارزش برند در میان تمام برندهای در حال رشد ۱۴درصد بود. رشد متوسط ​​برندهای بر پایه فناوری ۲۰درصد بود. برندهای فناوری و پلتفرم فناوری اکنون ۴۸درصد از ارزش کل جدول را در مقابل تنها ۱۷درصد در سال ۲۰۱۰ نشان می‌دهند.

 

منبع: دنیای برند

 

 

تگها : خرده فروشی , برندهای برتر , ماهنامه تجارت طلایی , برند , ارزش برندها , آمار

اخبار مشابه

رتبه: بد خوب
طراحی سایت: مهریاسان