گفت وگو با علی شاکر، عضو هیات ‌مدیره و هم‌بنیانگذار برند ناریان

گفت وگو با علی شاکر، عضو هیات ‌مدیره و هم‌بنیانگذار برند ناریان
گفت وگو با علی شاکر، عضو هیات ‌مدیره و هم‌بنیانگذار برند ناریان

هوشمندانه خوش پوش باش

ایده اولیه خلق برند ناریان، به پشتوانه حضور بلندمدت در صنعت نساجی کشور شکل گرفت و با هدف ارتقای فرهنگ خوش پوشی ضمن حفظ وجاهت بانوی ایرانی ادامه یافت. ناریان با در اختیار داشتن تجهیزات صنعتی طراحی و تولید پوشاک در تلاش است تا با ایجاد فضایی استاندارد، امکان رشد نیروی کار متخصص و با انگیزه را فراهم آورد و در حال حاضر دارای 14 شعبه در سطح کشور است. در این شماره با هم‌بنیانگذار این برند گفت‌و‌گویی ترتیب داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

 

لطفا خودتان را معرفی کنید و در مورد سوابق فعالیت‌های تجاری و بازرگانی‌تان برای مخاطبان ماهنامه «تجارت طلایی» توضیح دهید.

علی شاکر هستم، عضو هیات‌مدیره و هم‌بنیانگذار ناریان. تیم ناریان حدود پنج‌سال پیش تشکیل شد و با تکیه‌بر سابقه و تجربه گذشته‌مان در صنعت نساجی، فعالیت خود را در حوزه تولید پوشاک آغاز کردیم.

 

 چه زمانی برای اولین‌بار به فکر تولید پوشاک افتادید؟ از تولد ناریان برایمان بگویید.

ما در صنعت نساجی، به‌ویژه در زمینه بافت و رنگرزی سابقه طولانی داریم و به‌دلیل داشتن زنجیره تامین قوی به‌همراه شرکا به این فکر افتادیم که برندی هم‌تراز با برندهای خارجی در ایران ایجاد کنیم. هدف اصلی ما تولید پوشاکی بود که نه‌تنها خودمان و خانواده‌هایمان علاقه به خرید آن داشته باشیم، بلکه موردتوجه بسیاری از افراد جامعه نیز قرار گیرد. این تفکر من و شرکایم به تولد برند ناریان منجر شد و با بررسی و برنامه‌ریزی، زیرساخت‌های برند را مطابق با استانداردهای برندهای خارجی بنا نهادیم. از اواخر سال 1397، برند ناریان به‌طور رسمی متولد شد. ناریان نتیجه تفکر جمعی و همکاری یک خانواده تجاری است.

 

 

درحال‌حاضر هیات‌مدیره ناریان را چه افرادی تشکیل داده‌اند؟

آقایان مجید زینعلی و سیداحمد بهزادی‌نژاد و من.

 

مشخصات و ویژگی‌های شایان‌ذکر محصولات شما- که به‌نوعی امضایتان محسوب می‌شوند- چیست؟

در برند ناریان، مینیمالیسم و استفاده از رنگ‌های پاستلی بخشی از کانسپت «اسمارت استایلیش» به‌شمار می‌روند که الهام‌گرفته از آرکی‌تایپ لاورند. امضای اصلی ما در ناریان، سادگی و مینیمال بودن طراحی‌هاست و شعارمان «هوشمندانه خوش‌پوش باش» است. این رویکرد، ترکیبی از سادگی و هوشمندی در استایل را برای مشتریان به‌ارمغان می‌آورد.

 

 

برای شروع همکاری با طراحان لباس چه مواردی مدنظر شماست و از نیرویی که به‌عنوان طراح در مجموعه شما مشغول به کار می‌شود، چه مهارت‌هایی را انتظار دارید؟

در ناریان برای استخدام و ورود به تیم طراحی ابتدا انتظار داریم فرد اشراف کامل به صنعت مد و فشن داشته باشد. مهارت کار با تمام ابزارهای طراحی، همچنین آشنایی با صنعت چاپ و گلدوزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. طراحان ما باید از برندهای مطرح دنیا شناخت کاملی و توانایی رصد به‌روزترین ترندهای فصل را داشته باشند.

 

 

 درحال‌حاضر چه تعداد نیروی کار در مجموعه شما مشغول به کارند؟

حدود 370 تا 400 نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در مجموعه ناریان فعالند. این تعداد شامل نیروهای وابسته و غیروابسته به مجموعه هم می‌شود.

 

چه زمانی بیشترین واکنش مثبت را از مشتری دریافت کرده‌اید و از اقدامات خود در جهت مشتری‌مداری برایمان بگویید.

بیشترین فیدبک مثبت از مشتریان را زمانی دریافت می‌کنیم که کالکشن‌ها به‌طور دقیق و هماهنگ وارد فروشگاه‌ها می‌شوند. اگر بخواهم جزئی‌تر توضیح دهم، هر کالکشن براساس یک چهارچوب مشخص طراحی می‌شود که به‌صورت هماهنگ و مکمل یکدیگرند. وقتی مشتری یک لوک کامل را می‌بیند، خرید برایش بسیار آسان‌تر می‌شود. این رویکرد هم به افزایش تعداد آیتم‌های خریداری‌شده کمک می‌کند و هم رضایت مشتری را بالا می‌برد.

 

 اگر برندهای خارجی به ایران ورود پیدا کنند، برخی برندهای ایرانی دیگر پاسخگوی نیاز مشتریان نخواهند بود. چه توصیه‌ای برای برندهای ایرانی دارید تا بتوانند در سطح بین‌المللی هم به فعالیت خود ادامه دهند؟

اگر برندهای ایرانی بخواهند با برندهای خارجی رقابت کنند، لازم است کیفیت را بهبود بخشند، همچنین ضرورت دارد دقت را روی تکنیک‌های روز طراحی افزایش دهند و طراحی را با توجه به ذائقه ایرانی بومی‌سازی کنند.

 

 

درحال‌حاضر برند ناریان چه تعداد شعبه در چه شهرهایی دارد؟ آیا برنامه‌ای برای توسعه دارید؟

ناریان دارای 14 شعبه در شهرهای تهران، کرج، کرمانشاه، مشهد، تبریز، شیراز و در پانارومای شمال است. برنامه ما این است که تا پایان سال 1404 تعداد فروشگاه‌ها را به 20 شعبه افزایش دهیم.

 

 آیا تصمیماتی برای حضور در بازار بین‌المللی و صادرات دارید؟

بله، زیرساخت‌های لازم درحال آماده‌سازی‌اند و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که طی سال‌های آتی حضور گسترده‌ای در بازارهای بین‌المللی داشته باشیم. هر کسب‌وکاری برای حفظ بقا نیاز به ارتقا و بهبود سطح کیفی محصولات خود دارد. ما هم مانند سایر صنایع درحال ایجاد زیرساخت‌های لازم از نظر کیفیت و طراحی هستیم تا ان‌شاءالله بتوانیم در آینده نزدیک در بازارهای جهانی ورود کنیم و حضور فعالی داشته باشیم.

 

 

 به‌عنوان سوال پایانی، از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که در سال‌های فعالیت خود در صنعت پوشاک داشته‌اید، مواردی را برای مخاطبان‌مان بیان کنید.

صنعت خرده‌فروشی (ریتیل) در ایران حدود پنج، شش سال است که شکل گرفته و تا پیش از این، صنعت پوشاک به‌صورت سنتی و بوتیکی اداره می‌شد. در این سال‌ها الگویی که از برندهای خارجی گرفته شده، در ایران نیز پیاده‌سازی شده است. بااین‌حال ما با چالش‌های متعددی مواجه بوده‌ایم. چالش بزرگی که ریتیلرها با آن مواجهند، کمبود مواد اولیه مرغوب است. در صنعت ریتیل، مواد اولیه باکیفیت به‌شدت کمیابند و برندها با محدودیت‌هایی در این زمینه مواجهند. موضوع دیگری که با آن درگیریم کمبود نیروی متخصص است. متاسفانه استراتژی‌های آموزشی دانشگاه‌ها در ایران با نیازهای واقعی صنعت پوشاک فاصله زیادی دارند. این امر سبب شده نیروهای تحصیلکرده‌ای که همزمان در صنعت کار کرده‌اند، به‌شدت کم باشند. به همین دلیل هر برند ناچار است نیروی موردنیاز سازمان خود را پرورش دهد و برای آنها آموزش‌های مختلفی درنظر بگیرد یا فرصت‌هایی برای آزمون‌وخطا ایجاد کند تا در پوزیشن‌های خود رشد و ایفای نقش کنند.

تگها : خرده فروشی , صنعت نساجی , ماهنامه تجارت طلایی , صنعت پوشاک , بازار , بین المللی , ناریان , طراحان لباس

اخبار مشابه

رتبه: بد خوب
طراحی سایت: مهریاسان